#60 – weeblr amp plugin

Posted in ‘Presale’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Only enter usernames, passwords or any other sensitive information in the Private information field.
Saturday, 24 March 2018 07:28 UTC
allfiberarts
 I installed this plugin and then tried to view my website. I had the following error message at the top of the page.
Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /usr/home/...../wordpress/wp-content/themes/twentyfourteen/inc/featured-content.php on line 313

I uninstalled your plugin immediately.
Your plugin looks like it has good features - I was hoping it would work.

Thanks
 
Saturday, 24 March 2018 09:36 UTC
wb_weeblrpress
Hi

The plugin usually works pretty well, thanks ;)

This error is actually not from weeblrAMP but instead from your site theme. I see that you're using TwentyFourteen, it's a bit old and does not have all the fixes included in more recent versions of the standard Wordpress themes.

In this case, the best way to go is to disable the theme on AMP pages. This is done on the Comments and plugins tab of weeblrAMP configuration. Under Theme management, make sure theme is disabled, as shown here:



We will try to prevent this warning to happen for older themes like TwentyFourteen in next version, we can do better at that. However the recommended fix is to disable the theme per above.

Best regards

 
Sunday, 25 March 2018 05:42 UTC
allfiberarts
HelloI disabled the Theme on Amp pages as suggested.I still get the error message.Kind regardsPaivihttps://www.allfiberarts.comOn Sat, Mar 24, 2018 at 9:36 AM, WeeblrPress <presale-ticket-reply@weeblrpress.com> wrote:
 
Monday, 26 March 2018 07:44 UTC
wb_weeblrpress
Hi

OK, so we will make a new version that prevents those warning to happen for TwentyFourteen and will let you know here.

Please note that those warnings do not cause any issue and do not break the plugin operation, they are just a display issue caused by TwentyFourteen. You can hide them by setting WP_DEBUG to false in your wp-config.php file (WP_DEBUG should be set to false if your site is in production).

Best regards


 
Monday, 26 March 2018 07:55 UTC
wb_weeblrpress
Hi

I have made some changes to avoid TwentyFourteen displaying those warnings when in WP_DEBUG mode. Please download this dev version from this page, and install instead of the current one.

It will be released officially soon.

Best regards
 
Tuesday, 10 April 2018 05:34 UTC
system
This ticket has been automatically closed. All tickets which have been inactive for a long time are automatically closed. If you believe that this ticket was closed in error, please contact us.
This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.